Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Reggea @ feest aan c.
  Vrijdag 8 februari.  | Katwijk
   
 
   
  vrijdag 8 februari organiseerd feest aan c in samenwerking met cool vibbes soundsystem reggea@feest aan c. De avond begint om 20.00 en gaat door tot minimaal 02.00, dat ligt aan de sfeer.

cool vibbes soundsystem opend de avond met dj dlanors ska train.daarna knalt dj jessi, een mix van oude roots reggea tot aan bubbling en andere beats.

Rond half 10 treden de eerste artiesten op rebel en brutaliteit.Deze heren uit den haag en zwijndrecht hebben pasgeleden een wervelende show neergezet in de muze noordwijk en timmeren aardig aan de weg in de Nederlandse reggea scene.
Na rebel en brutaliteit treed jeff2d op. Jeff2d is een oude bekende uit de katwijkse katwijkse hiphop scene van katwijk en heeft meerdere malen in scum opgetreden. Jeff2d rapt zijn eigen teksten op zelfgemaakte hiphop beats.hij laat nummers horen van zijn aankomende album die halverwege dit jaar uitkomt.

Na jeff2d komen sista tabasha en i roots. Dit echtpaar treedt al jaren samen op. Na jaren in het lvc platgespeeld te hebben geven ze nu een gastoptreden bij cool vibbes soundsystem. Sista tabasha is een bekende zangeres in een leidse jazzband en ze heeft een tijd getourd met dreadless uit Dordrecht, de vaste begleidingsband van ibis Lawrence, door heel Europa.

Na tabasha en i roots treed greg a man en friends op het podium in feest aan c.greg a man is op dit moment een van de meest geboekte reggea acts in katwijk en treed ieder weekend op en was pasgeleden ook te zien bij bnn.

Na greg a man treedt daddy aya op.daddy aya is de frontman van de oudste soundsystem uit deze buurt runcome sound uit leiden en staat al sinds de jaren 80 op het podium en is de reggea ambassadeur van leiden.

De avond wordt afgesloten door crucial warrior soundsystem uit leiden. Ayub is een van de beste freestyle djs van Nederland en heeft onlangs door Nederland getourd met de succesvolle rasta nation xl. Ayub was altijd de vaste dj uit het lvc en is enkele jaren geleden crucial warrior soundsystem begonnen.crucial warrior nemen hun vaste mcs mee ischa en mc ness en blazen het dak eraf.

De entree is 5 euro aan de deur en feest aan c is te vinden op koning Wilhelmina straat 14b in katwijk

   
   
   
 
   
  © 2013 Bollenstreekgids.nl