Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Reggea @ feest aan c.
  Vrijdag 12 April.  |  Katwijk
   
 
   
  Op vrijdag 12 april organiseert feest aan c in samenwerking met coolvibbes voor de laatste keer reggae @ feest aan c
reggae @ feest aan c is een gemixte avond van diverse reggae stijlen met een vleug hiphop gevuld met DJ’s en live optredende artiesten

Cool vibbes soundsystem opent de avond met vette beats and riddems met hun Dj’s Jessi en Mr vibbezman.
Na een aantal goede beats te hebben gehoord is het tijd voor een aantal optredens.
Deze optredens worden geopend door Josh-K , Josh-K is roots reggae zanger uit Warmond die nu een tijdje bezig is met een crowd pleasing shows.
Hierna volgt Vin-Yhaze uit Leiden hij treed al jaren op in Leiden en omstreken met zelf gemaakte hiphop beats en vette flows.
Na Vin-Yhaze is het de beurt aan Melody-Ann zij doet een solo project met Reggae/Zouk en bubbling invloeden,daarnaast is zij ook zangeres bij Realisticks en Greg-A-Man. Daarna is de beurt aan Realiscticks het aanstormende Hip-Hop talent uit Rijnsburg en Leiden en is een 3 mans formatie zij maken zelf hun beats en schrijven zelf hun teksten.
Greg-A-Man sluit cd optredens af,hij treedt in veel op in Katwijk en omstreken met hun Nederlands/Engelstalige reggae riddims.

De avond wordt afgesloten door crucial warrior soundsystem uit Leiden. Ayub is een van de beste Freestyle reggae DJ’s van Nederland en heeft onlangs door Nederland ge-tourt met de succesvolle rasta nation xl. Ayub was altijd de vaste DJ uit het LVC en is enkele jaren geleden Crucial Warrior Soundsystem begonnen.Crucial Warrior neemt hun vaste MC daddy Ischa mee en blazen het dak eraf.

De entree deze avond is 5 euro aan de deur en feest aan c is te vinden op koning Wilhelmina straat 14b in katwijk
   
   
   
 
   
  © 2013 Bollenstreekgids.nl