Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doelen  |  Links  |  Contact
 

Volg ons via   

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> VIPcafé Katwijk 2012.
  Dinsdag 30 Oktober.  | Katwijk
   
 
   
  Het VIPcafé wordt dit jaar gehouden op dinsdag 30 oktober 2012. Het programma wordt weer divers en is gericht op ontmoeting en uitwisseling. Natuurlijk wordt ook de MaS Award uitgereikt voor de leukste maatschappelijke stageplaats 2012.

Dit jaar zijn er enkele mini-workshops te vinden in de extra zalen. Deze workshops worden gegeven door organisaties met ervaring op het onderwerp in kwestie. Welke workshops het worden is nog even onduidelijk, maar ze sluiten aan op de ontwikkelingen in het vrijwilligersw...erk.

Daarnaast is er mogelijkheid voor organisaties om zich te presenteren en dan met name de vrijwilligers van die organisaties. Actiefoto’s, verslagleggingen, krantenberichten, etc. kunnen tentoon worden gesteld op een eigen ‘zuil’ die VIP Katwijk ter beschikking stelt

Een terugkerend programmaonderdeel is de MaSAward. Vorig jaar werd deze gewonnen door JVC de Schuit. Leerlingen van het Andreas College Pieter Groen en Visser ’t Hooft Rijnsburg zijn weer geraadpleegd over hun ervaringen. Dit jaar buigt een jury zich over de genomineerden en kiest de winnaar uit. De genomineerden zijn Buurtcomite Ligustrum, Bibiotheek Katwijk, Quick Boys, Tafeltennisvereniging Rijnsoever en Zwem en Poloclub Katwijk.

Het VIP café biedt vrijwilligers de mogelijkheid om zich te laten informeren, ervaringen uit te wisselen, contacten uit te breiden en te ontdekken waar anderen mee bezig zijn. Het wordt jaarlijks georganiseerd en is een leuke manier om andere vrijwilligers te ontmoeten en samen een interessante en gezellige avond door te brengen.

De entree is gratis. Wilt u wel doorgeven met hoeveel personen u komt?
Aanvang: 19.30 Zaal open: vanaf 19.00 Locatie: de Kazerne, Rijnsburg
De avond is rond 22.00 afgelopen en is zowel voor bestuursleden als voor andere vrijwilligers toegankelijk.

Aanmelden:
Bij VIP Katwijk. Dit kan via telefoon en email. Telefoon: 071 – 7600310 Emailadres: info@vipkatwijk.nl Aanmelden kan tot zaterdag 16 oktober a.s.

meer informatie op http://www.vipkatwijk.nl en http://www.facebook.com/de.bollenstreekgids#!/events/280575265385880/280575605385846/?notif_t=plan_mall_activity
 

   
   
   
 
   
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl