Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Halloween-Park-Party in Park Rusthoff. ( aantal kaarten is beperkt ).
  Zondag 21 Oktober.  | Persbericht
   
 
   
  Op zaterdag 27 oktober wordt de Halloweentraditie voortgezet in Park Rusthoff. Alweer voor de negende keer wordt Halloween gevierd in Teylingen en waar beter dan in park Rusthoff midden in Sassenheim kun je een Halloweenparty, met dit jaar als thema “Pirates of the Park” organiseren.

Om 18.30 gaat de hoofdpoort open en waan je je meteen al in een havenplaats waar je zo maar captain Jack Sparrow tegen zou kunnen komen. De kleinsten krijgen daar een lampion, aangeboden door de Oranje Vereniging en op slag van 19.00 uur kunnen de kleinsten met hun, natúúrlijk ook op hun mooist verkleedde, ouders, de Lantarenheks achterna. Zij brengt ze langs de buitenrand, in een lampionnenoptocht, wandelend naar het middeneiland waar dit jaar niet alleen twéé topattracties zijn, maar kunnen ook de behendigheid getest worden bij de heksenspelletjes.

Dan wordt het eiland “afgesloten” zodat het griezelig gezellig blijft voor de kleinsten. De oudere kinderen, alleen voor wie durft natuurlijk, mogen vanaf 19.15 dan ook het park in en kunnen met een schatkaart, die ze bij de ingang van de piraten krijgen, op zoek naar de schat. Natuurlijk huizen er weer een aantal heksen, tovenaars en anders gespuis in het ‘bos’ gebied van het park. Durfals kunnen naar ze op zoek en dan ook proberen zo de schatkaart compleet te krijgen!

Naast deze spannende activiteiten is er ook een heuse Miss en Mister Griezel verkiezing met als beloning een lekkere prijs. Deze zal per leeftijdscategorie gehouden worden, dus ook voor de mooist verkleedde ouders dus!

Na afloop kunnen de kinderen met een sterke maag misschien nog een spinnetje uit de heksenketel proberen, die weggespoeld kan worden met een lekker bekertje…tja, groene limonade? Voor de ouders die mee durven komen is er een kopje koffie of thee. Aan het einde van de Halloween Park Party gaat om 20.30 het eiland weer open voor groot en klein, zodat iedereen kan komen kijken naar weer een prachtige eindshow met nog een extra show dit jaar om 20.45. Kortom het wordt weer een griezelig gezellige avond voor het hele gezin,welke nog mysterieuzer wordt dan vorig jaar!

Kinderen die nog mee willen doen aan dit griezelevenement dienen vooraf een kaartje ŕ €3,= te kopen bij Primera van der Lans, Hoofdstraat 208, of bij Bruna, Hoofdstraat 207, of Verhage fastfood (Oude Haven 10) allen te Sassenheim. Het aantal kaarten is beperkt dus moet je snel zijn. Aan de poort op de avond van Halloween zelf worden géén kaarten meer verkocht!

Laatste informatie op www.parkrusthoff.nl 

   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl