Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Geslaagde dol-fijn4therapie4Naomi
  Zondag 21 Oktober.  | Persbericht
   
 
   
  De afgelopen maanden heeft u kunnen lezen over de acties t.b.v. de Dol-fijnetherapie4Naomi. Dankzij alle acties kon Naomi samen met haar familie eind september naar Curaçao om daar de dolfijnentherapie te gaan volgen. Inmiddels zijn ze weer thuis en kunt u hieronder een beknopt reisverslag lezen.

“We zijn weer terug uit Curaçao. De dolfijnentherapie zit er al weer op. Wat was het bijzonder en mooi om mee te maken.”

We kwamen aan op het vliegveld in Curaçao en dan denk je waar zijn we nu beland!! Ontzettend warm en een grote kloof tussen arm en rijk. Gelukkig hadden we een paar dagen om aan het klimaat te wennen en bij te komen van de vliegreis.
Op maandag begon de therapie. Naomi was best zenuwachtig, maar de klik met de therapeut, de stagiaire, dolfijnentrainster en natuurlijk de dolfijn was er al snel. Naomi begon vanaf de eerste dag al met een giga glimlach op haar gezicht te zwemmen met de dolfijn. Haar hoofd ging steeds beter hoog boven het water uit. Het was gaaf, leuk en leerzaam met de dolfijn. Ze was heel gemotiveerd en geconcentreerd aan het werk met de dolfijn. Ondertussen werd er gewerkt aan het leren ontspannen en zelfverzekerdheid. Verder hebben we veel gesprekken en workshops gehad.
Met de tips en adviezen proberen we in Nederland verder te gaan. Vooral om Naomi d’r (zit)houding te verbeteren, want een goede houding geeft haar meer zelfvertrouwen en een betere uitgangspositie om meer te kunnen.

Het was een intensieve periode voor ons allemaal, maar zeer de moeite waard. We zijn iedereen die ons op enige manier geholpen heeft dan ook zeer dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken.

Op basis van de positieve ervaringen van de therapie hopen we nog een keer terug te kunnen gaan naar Curaçao.

Voor alle informatie bezoekt u de website van Naomi : http://dol-fijnetherapie4naomi.nl
 

   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl