Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Nederzandt wordt thuisbasis voor tal van activiteiten Kerstdorp aan Zee.
  Zaterdag 24 November.  | Persbericht
   
 
   
  Noordwijk – Ieder jaar ondergaat Noordwijk traditiegetrouw rond de decembermaand een kleine gedaantewisseling. In deze koude en donkere periode wordt Noordwijk opgelicht door tal van warme en sfeervolle evenementen. Een groot aantal daarvan vinden plaats in het oude dorpscentrum van Noordwijk. Jaarlijks wordt de kalender verrijkt met nieuwe initiatieven. Dit jaar zal Nederzandt aan de Langevelderslag de locatie worden waar tal van nieuwe, maar ook bestaande, activiteiten hun thuis krijgen.
De stichting Noordwijk Kerstdorp aan Zee prijst zich gelukkig met de samenwerking. ‘Nederzandt straalt nu al een en al kerst uit en de locatie ligt heel bijzonder. Het noordelijkste puntje van Noordwijk. De Kerstman zal zich er thuis voelen’, aldus Hugo de Bruijne namens de stichting. Vanaf 15 december wordt Nederzandt tijdelijk de thuisbasis van vele activiteiten die in het kader van Kerstdorp aan Zee plaats zullen vinden. Zo zal de Kerstman, nadat hij in het oude dorpscentrum van Noordwijk op spectaculaire wijze is aangekomen, zijn eigen kamer innemen. Een kamer die trouwens absoluut het bezoeken waard is. Gedurende de hele periode is er bij Nederzandt heel veel te zien en te beleven. Zo is er o.a. ‘Jolly Holiday Movie Time’ waarbij de leukste kerstfilms de revue passeren, de ‘X-mas Creative Workshops’, de KerstRun en de Nieuwjaarsduik.
Nederzandt is er nu al klaar voor. “Wij hebben ieder jaar ons Winterland Nederzandt, waarbij de St(r)andplaats compleet omgetoverd wordt tot een Winterwonderland met sneeuw, houtsnippers, dennenbomen, schapenvachtjes, warme vuurtjes, sprookjesachtige verlichting en zelfs een echte Schirmbar. Alle ingrediënten zijn aanwezig om Nederzandt tijdelijk om te toveren tot een warm Kerstdorp, en ook nog Aan Zee!”, vertelt Elvire Leedekerken, Marketing manager van St(r)andplaats Nederzandt.
Kijk voor alle evenementen en activiteiten op de website van Kerstdorp aan Zee: www.kerstdorpaanzee.nl
   
   
   
 
   
  © 2012 Bollenstreekgids.nl