Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Auteur Peter van de Slikke opnieuw in de Oude Tol.
  Dinsdag 20 November.  | Sassenheim
   
 
   
  Eind mei heeft Peter van der Slikke een bezoek gebracht aan Sassenheim. Naar aanleiding van de vele reacties heeft boekhandel Wagner de heer van der Slikke gevraagd wederom een bezoek te brengen aan Sassenheim en wel op dinsdagavond 20 november.
Van der Slikke verliet enkele jaren geleden het bankwezen uit onvrede over de manier waarop banken geld verdienen aan hun klanten. Hij schreef het boek “Ontmaskerd”, over de handel en wandel van banken, waarvan er inmiddels 11.000 zijn verkocht. Hierin beschrijft hij allerlei trucs die banken toepassen om cliënten op kosten te jagen. Ondanks de kredietcrisis en de beloften van banken om de klant voortaan centraal te stellen, is er volgens Van der Slikke weinig veranderd. Er worden wel allerlei regels gesteld door de overheid, zoals een provisieverbod, maar zolang de banken niet aan hun verdienmodel willen tornen, moeten klanten "heel kritisch zijn over hun bankzaken", aldus Van der Slikke.

“Toen we eind mei van de uitgever de uitnodiging kregen m.b.t. het bezoek van de heer van der Slikke, hadden we 4 dagen de tijd zijn bezoek kenbaar te maken. Kennelijk herkende men zich in het verhaal, want ondanks het korte tijdsbestek zat de kleine zaal boven bij ‘Da Noi’ bijna vol. We hebben naderhand nog veel reacties gekregen ook van mensen die het jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn. Aangezien van der Slikke nog volop in de publiciteit is, zijn boek nog steeds in een adem wordt genoemd met het bekende boek “De Prooi” hebben we van der Slikke nogmaals gevraagd zijn verhaal te vertellen”.

Ondertussen heeft hij vele schrijnende nieuwe gevallen onder ogen gekregen en gelukkig ook veel steun gekregen van de AFM, De Autoriteit Financiële Markten. Recente zaken die aan de Geschillen- commissie en de burgerlijke rechter voorgelegd zijn, zijn glansrijk gewonnen. Peter van der Slikke hoopt dat velen bekend worden met zijn verhaal en zal graag met de luisteraar in gesprek gaan. Hij wil juist ook de goede vermogensbeheerders een hart onder de riem steken en samen met hen in gesprek gaan over hoe het wčl kan. Volgens Peter van der Slikke zijn er uitstekende alternatieve en klantvriendelijke manieren van beleggen.
Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van persoonlijke en/of kritische vragen.
Peter van der Slikke wordt ontvangen in de Tuinzaal van de Oude Tol op dinsdagavond 20 november om 20.00 uur, ontvangst is vanaf 19.30 uur. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 3,50.
Aanmelden kan via de webwinkel, via bkhwagner@planet.nl en uiteraard in beide winkels van boekhandel Wagner.
   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl