Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Nieuwe Prinsenparen Duinknijnen bekend.
  Zondag 11 November.  | Persbericht
   
 
   
  Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, in het Duinknijnenrijk werden de nieuwe Prinsenparen bekend gemaakt.
Vrijdagavond was er bij de Dwergknijnen eerst het afscheid van Prins RioBlu en Prinses Jewel die in een vogelkooi en gekleed als vogels de zaal mochten verlaten om plaats te gaan maken voor het volgende Jeugd Prinsenpaar. Op het podium verscheen toen ineens een grote groep dansers die stonden te swingen bij het nummer “Gangnam-style”. Echter bleek dat geen van de dansers de nieuwe Prins wilde worden, omdat ze 1 voor 1 afhaakten in de strijd. Echter toen ze ineens weer opkwamen en er een grote I-pad Tablet op het podium verscheen draaiden alle dansers hun om en vormden de naam Mees van Maris die gelijk door de Tablet heen sprong en de nieuwe Prins der Dwergknijnen bleek te zijn! Mees zal dit jaar samen met Kim van Saase als Prins Tab en Prinses Dance het Dwergknijnenrijk door het leven gaan en zij hebben beloofd er een “MOOI” carnaval van te gaan maken!

Na deze avond was het zaterdag dan zover en werd de 45e Prins der Duinknijnen bekend gemaakt. Dit kon echter niet voordat Prins Jubilé en Prinses Jubilea afscheid hadden genomen. Natuurlijk gebeurde dit compleet in stijl en mochten ze tijdens een optreden van Frank Sinatra met het nummer “My Way” de zaal verlaten... Daarna verscheen er plotseling een groot bioscoop scherm ten tonele en wat zou dit betekenen voor het aanwezige publiek? De Opperspreekstalmeester miste echter de Voorzitter in de zaal en nam telefonisch contact op om te vragen of er al een Prins bekend was. Wat er toen gebeurde was nog nooit gebeurd, alle Prins kandidaten bleken ware acteurs in een fantastische film... Stuk voor stuk werden ze in de film, al werkend in hun beroep, aan de tand gevoeld door de Voorzitter. Nadat alle kandidaten geweest waren volgde er een heuse apotheose, want na de bekende druppel kwam niemand minder als Fred Meiland als 45e Prins der Duinknijnen tevoorschijn. Fred zal dit jaar het Duinknijnenrijk gaan regeren als Prince Taurus en zal dit gaan doen met zijn lieftallige vrouw Eveline, die de naam Prinses Delphini zal gaan dragen. Het is dit jaar Prince i.p.v. Prins, omdat Fred een zeer groot fan is van de zanger Prince o.a. bekend van Purple Rain. Prince Taurus mocht als eerste taak direct de nieuwe raadsleden Bas Hulsebosch en Rick Witteman installeren als nieuwe leden van de Raad van Elf. De geweldige film is in zijn geheel te zien op You Tube: Stuntje Duinknijnen Jaar 45. Kortom De Duinknijnen zijn er dus weer helemaal klaar voor en verwachten met deze nieuwe Prinsenparen weer een groots carnavalesk jaar te gaan krijgen!

   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl