Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Reggea@feest aan c in samenwerking met cool vibbes soundsystem.
  Vrijdag 9 Oktober.  | Katwijk
   
 
   
  Vrijdag 9 november organiseerd feest aan c in samenwerking met cool vibbes soundsystem reggea@feest aan c. De avond begint om 20.00 en gaat door tot minimaal 02.00, dat ligt aan de sfeer
cool vibbes soundsystem opend de avond met female selector dj jessi, een upcoming reggea dj uit katwijk.zij draait een mix van oude roots reggea tot aan bubbling en andere beats.
Na dj jessi draait mr vibbezman van cool vibbes.mr vibbezman draait al vanaf het ontstaan van cool vibbes soundsystem, dus bijna 10 jaar.mr vibbezman draait roots, dub en dancehall
Rond half 10 treden de eerste artiesten op rebel rewa wickey en brutaalheid.deze mannen uit den haag en zwijndrecht hebben pasgeleden een wervelende show neergezet in de muze noordwijk en timmeren aardig aan de weg in de nederlandse reggea scene.
Na rebel rewa wickey en brutaalheid treed greg a man en friends op het podium in feest aan c.greg a man is op dit moment een van de meest geboekte reggea acts in katwijk en treed ieder weekend op en was pasgeleden ook te zien bij bnn.
Na greg a man treed daddy aya op.daddy aya is de frontman van de oudste soundsystem uit deze buurt runcome sound uit leiden en staat al sinds de jaren 80 op het podium en is de reggea ambassadeur van leiden.
De avond word afgesloten door crucial warrior soundsystem uit leiden. Ayub is een van de beste freestyle djs van nederland en heeft onlangs door nederland getourd met de succesvolle rasta nation xl. Ayub was altijd de vaste dj uit het lvc en is enkele jaren geleden crucial warrior soundsystem begonnen.crucial warrior nemen hun vaste mcs mee isa en mc ness en blazen het dak eraf.
De entree is 5 euro aan de deur en feest aan c is te vinden op koning wilhelmina straat 14b in katwijk.
 
   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl