Bollenstreekgids.nl
 Startpagina van & voor de Bollenstreek...               Foto's  |  Nieuws  |  Webcams  |  Uitjes  |  Goede doel  |  Links  |  Contact  |  home
 

 

 
     
 

bezoek ook onze relaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 
   
> Verkoop kerstartikelen in Kringloopwinkel op dreef Sassenheim.
  Zondag 4 November.  | Persbericht
   
 
   
  Met ingang van maandag 5 november breekt in de Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim weer de meest hectische tijd van het jaar aan. Op zaterdag 10 november start daar namelijk vanaf 10.00 uur de traditionele verkoop van kerstartikelen waarvan de totale opbrengst wordt aangewend ter financiering van projecten in Roemenië en de Oekraïne.

Voor het zo ver is moet er echter nog heel veel worden georganiseerd, geregeld en gedaan. Het hele jaar door komen kerstartikelen binnen. Veel mensen brengen kerstspullen omdat ze vaak besluiten dat het dit jaar maar eens heel iets anders moet gaan worden. Het oude spul gaat dan gelukkig naar de Kringloopwinkel Op Dreef, waar men er natuurlijk heel blij mee is. Gedurende het gehele jaar is men daar zodoende druk in de weer met de inname, het uitzoeken, het sorteren en het opslaan van allerlei artikelen welke in verband staan met de viering van het Kerstfeest. Momenteel staan de stellingen in de opslag dan ook weer tot aan het plafond letterlijk nokvol met meer dan 250 bananendozen met de meest uiteenlopende kerstartikelen. En dan hebben we het nog niet eens over de vele kunstkerstbomen, in alle maten en allen in prima staat. Op donderdag 8 en vrijdag 9 november zal een groot aantal van de ruim 170 enthousiaste vrijwilligers, die belangeloos in Kringloopwinkel Op Dreef werkzaam zijn, alle kerstartikelen te voorschijn halen en gaan verdelen over diverse afdelingen. Het lijkt dan één grote mierenhoop van overijverige mensen die door elkaar heen krioelen. Karren vol met kerstspullen zullen af en aan rijden vanuit het depot naar Kringloopwinkel Op Dreef. Het wordt weer een ware race tegen de klok om alles op zaterdag 10 november uiterlijk om 10.00 uur op de juiste plek te hebben.

 Zo vindt u in de Muziekdoos weer een groot aanbod van vele kerstcd's, -LP’s, -singles en natuurlijk ook de mooiste kerstfilms op DVD en Video. Bij de afdeling Curiosa worden oude en antieke Kerststallen en Kerstballen te koop aangeboden, diverse beelden, kristallen glazen, feestelijke serviezen, kandelaars in alle soorten en maten van o.a. zilver, koper en glas, etc. Bij de afdeling Boeken vindt u veel boeken met prachtige kerstverhalen ook van jaren her voor jong en oud. Boeken met kerstprenten, tekeningen en foto’s. Bundels met kerstliederen en bladmuziek. Boeken vol met suggesties voor decoratie en recepten voor de komende feestdagen. Tevens een ruim aanbod in Sinterklaasboeken. Bij de afdeling speelgoed kunt u dit jaar weer leuke specifieke kerstspulletjes vinden voor kinderen. Gaat u nog knutselen met de kinderen in de kerstvakantie? Dan hebben we leuke knutselspulletjes te koop. En we hebben natuurlijk ook weer kerstknuffels, kersttreintjes, kerststalletjes, leesboekjes, kerstboekjes, kerstmutsen, Verder Kerstmanpakken, kerstoorwarmers, kleine prullaria en vele andere hebbedingetjes voor Kerstmis. Kortom kom gewoon even lekker snuffelen op onze gezellige afdeling Speelgoed waar ook nog vele andere mooie dingen te koop zijn.

De afdeling Huishoud zal werkelijk een complete metamorfose ondergaan. Het grootste gedeelte van de reguliere artikelen zal voor een paar weken moeten wijken voor het enorme aanbod van kerstartikelen. Afdelingshoofd Marja Straver meldt dat er weer veel en veel meer kerstartikelen zijn binnen gekomen dan vorig jaar. We hebben ruim 250 grote bananendozen vol. Onvoorstelbaar eigenlijk.
Kringloopwinkel Op Dreef wordt één hele grote kerstwinkel met ook veel meer kunstkerstbomen en verder een goot aanbod kerstverlichting, kerststallen, honderden kerstballen in alle kleuren. Kerstkransen en slingers, kaarsen, kandelaars, kerstserviezen, glazen, bekers, kerstbeelden, kerstgroepen, kerstblikken, kersttafelkleden etc., etc. Ook zijn er spullen om kerststukjes te maken. Eigenlijk veel te veel om hier allemaal te noemen. De mensen zouden dan ook eigenlijk moeten komen kijken want de keuze is enorm. Maar kom snel want de leukste dingen zijn het eerste weg. Bovendien zijn er dit jaar zoveel kerstartikelen binnengekomen dat het onmogelijk allemaal tegelijk in de winkel kan worden uitgestald.

Elke openingsdag is het daarom verrassend omdat er elke keer weer andere kerstspullen zijn te vinden op de diverse afdelingen van de Kringloopwinkel.

Kortom, eigenlijk alles maar dan ook werkelijk alles wat er voor Kerstmis te koop is kunt u vanaf 10 november om 10.00 uur voor de aller laagste prijs aanschaffen op diverse afdelingen van de Kringloopwinkel Op Dreef, gevestigd aan de Kagerdreef 90 te Sassenheim. Elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en elke woensdag van 13.30 tot 16.30 uur.

   
   
   
 
   
  © 2011 Bollenstreekgids.nl